Skip Navigation

Válasszon nyelvet

3 ÉVES MOOG-JÓTÁLLÁS

C_MOOG_02

Piacvezető 3 éves jótállás*

Minőségi MOOG® kormányzási és felfüggesztési alkatrészek

A legmagasabb követelmények szerint kialakítva és tesztelve.

Az utángyártott alkatrészek piacvezető beszállítójaként hiszünk abban, hogy a termékeinknek az eredeti alkatrészeknél is jobban kell teljesíteniük. Ennek érdekében a mérnökeink az eredeti alkatrészeket használják mintadarabként az összes MOOG®-termék kifejlesztésekor.

Minden egyes eredeti alkatrész összetételét és geometriáját azonosítják és meghatározzák, majd lehetőség szerint továbbfejlesztik. Minden terméket alapos tesztelésnek vetünk alá a legszigorúbb iparági szabványoknak megfelelően a minőség és a vezetők biztonsága érdekében. 

UK_Warranty_Quality_752

Az ok egyszerű: ha a kormányrendszer és a felfüggesztés alkatrészeinek problémái nem derülnek ki időben, az a jármű tartóssága és a járművezető biztonsága szempontjából egyaránt súlyos problémákhoz vezethet. Amennyiben ezek az alkatrészek meghibásodnak, csak a legjobb, legerősebb, legellenállóbb és legmegbízhatóbb alkatrészre szabad cserélni őket. A MOOG® pedig pontosan ilyeneket kínál.

MOOG®: garantált minőség

Szigorú fejlesztési és tesztelési folyamatainknak köszönhetően biztosak vagyunk a termékeink kiváló minőségében. Ezért vonatkozik minden MOOG®-alkatrészre piacvezető, 3 éves jótállás. Mi így garantáljuk a nyugalmat. 

3YearsWarranty_Logo_HU
Kapcsolódó tartalom
Betöltés...