Skip Navigation

Válasszon nyelvet

Garancia
Használati feltételek

Személyautók

  • 2016. január 1-től a MOOG összes, nem professzionális vagy kereskedelmi célra használt személyautóba szerelt terméke a felszereléstől számított 3 évig rendes használat és karbantartás mellett garantáltan mentes az anyag- és gyártási hibáktól az alább felsorolt európai országokban. A garancia megsértése esetén a jogorvoslat a hibásnak bizonyuló termék ingyenes cseréjére, és a garancia időtartama alatt egy cserealkatrészre korlátozódik. Az elhanyagolásból, nem rendeltetésszerű használatból, balesetből eredő közvetlen, közvetett és következményes károkért nem vállalunk felelősséget.

  • A garancia nem vonatkozik a normál elhasználódásra.

  • A hibásnak vélt alkatrészt vissza kell juttatni a MOOG-viszonteladónak/beszerelőnek.

  • A MOOG-viszonteladó vagy a beszerelő felterjeszti az igénylést a Federal-Mogul Motorparts-termékek forgalmazójához. Ez utóbbi eljuttatja a hibásnak vélt terméket a Federal-Mogul Motorparts Aftermarket EMEA jótállási részlegének a Federal-Mogul Motorparts Aftermarket EMEA jótállásigénylő űrlapjára hivatkozó megfelelő címkével ellátva és a jótállásigénylő űrlap másolatával együtt, amely tartalmazza a következő adatokat: a beszerelő vállalkozás neve, címe és telefonszáma, az alkatrész cikkszáma, márka-típus-évjárat, a hiba leírása, a beszerelés és az eltávolítás dátuma, futásteljesítmény a beszereléskor és az eltávolításkor, a beszerelő aláírása. Emellett az igénylőnek be kell nyújtania az eredeti számla másolatát, amelyen látható az ügyfélnek történő értékesítés dátuma, valamint adott esetben a futómű-beállítási jelentést.

  • A jótállásigénylő űrlap a Federal-Mogul Motorparts Aftermarket EMEA helyi kapcsolattartóján keresztül érhető el.

  • A garancia nem terjed ki az eltávolítás és a felszerelés munkaköltségére, valamint az egyéb felmerülő költségekre. Ezen költségek visszatérítésére a Federal-Mogul Motorparts Aftermarket EMEA jótállási vezetőjének jóváhagyásával van lehetőség.

  • A hároméves garancia érvénytelennek tekintendő, ha a terméket nem szakember szerelte be.

  • A garancia érvénytelen, ha a termék károsodása nem rendeltetésszerű használatból, balesetből, helytelenül elvégzett beszerelésből vagy karbantartásból, illetve nem megfelelő alkalmazásból ered, például ha a MOOG könnyű járművekhez való alkatrészeit terepen vagy versenyzésre használt járművekbe, taxikba, kereskedelmi, flotta-, rendőrségi vagy egyéb kormányzati járművekbe szerelik be, ha az alkatrészt átszerelték egy járműből egy másikba, ha az adott jármű módosított alvázzal rendelkezik, ha a járművet túlterhelt állapotban használták, valamint ha a károsodást külső okok, például kövek vagy túl nagy sebességgel megközelített forgalomcsillapító küszöbök okozták.

  • A 3 éves garancia a következő országokban érvényes: Az Európai Unió összes országa, Norvégia, Svájc, Szerbia, Bosznia-Hercegovina, Montenegró, Koszovó, Albánia és Macedónia.

  • A Federal-Mogul Motorparts Aftermarket EMEA fenntartja a jogot a garancia elutasítására a szükséges eljárás be nem tartása és/vagy hiányzó igazolások esetén.

Az általános használati feltételek letöltése

PDF letöltése