Skip Navigation

Válasszon nyelvet

Új alsó gömbcsukló népszerű Citroën- és Peugeot-modellekhez

A MOOG® új, innovatív alsó gömbcsuklója tartósabbá teszi a népszerű Peugeot- és Citroën-modellek alkatrészeit, és segít elkerülni a javítási problémákat

A MOOG új alsó gömbcsuklójának szabadalmaztatott kialakítása lehetővé teszi, hogy a népszerű Citroën- és Peugeot-modellek kopott alsó gömbcsuklójának cseréjekor ne legyen szükség a teljes kormánycsukló megvásárlására és felszerelésére. Ráadásul a MOOG-gömbcsukló kiemelkedően hatékony, új generációs elasztomer tömítősapkával van ellátva, amely segít megelőzni a korróziót és a gömbcsukló perselyének idő előtti meghibásodását.

Az ezekhez a járművekhez való hagyományos gömbcsuklók fém görgőscsapágyai könnyen megsérülhetnek felszereléskor, ezért több szerviz inkább egy teljes kormánycsukló beszerelése mellett dönt, ha a gömbcsukló cseréjére van szükség. A MOOG-gömbcsuklók egyedi kialakításának köszönhetően nem kell többé ehhez a költséges megoldáshoz folyamodni, ugyanis a belső és külső csövek leegyszerűsítik a felszerelést. Az új gömbcsukló rendkívül strapabíró csapágya emellett nem fémből készül, így nem kell amiatt aggódni, hogy a fémek súrlódása miatt felszereléskor megsérülnek a görgők és a kosarak.

„A szabadalmaztatott, kétcsöves kialakítás révén a beszerelő gyorsan, könnyen és pontosan beillesztheti az alkatrészt, garantálva a csapágy optimális teljesítményét és tartósságát – mondta Robbie De Moor, az EMEA Motorparts termékmenedzsmentért felelős vezetője. – A szolgáltatók mostantól kiváló minőségű, ugyanakkor kevésbé költséges javítási megoldást kínálhatnak a járműtulajdonosoknak, így ügyfeleik elégedettebbek és hűségesebbek lesznek.”

A nem megfelelő tömítésvédelem is a hagyományos gömbcsuklók idő előtti meghibásodásához vezethet ezeknél a típusoknál. A MOOG terméktervezői a zökkenőmentes teljesítmény és a hosszabb élettartam érdekében kifejlesztettek egy újfajta tömítősapkát, amely megakadályozza, hogy a csapágy felületéhez nedvesség, por vagy más szennyeződés érjen.

Kapcsolódó történetek
Betöltés...